Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

На Сумщині затримали 12 нелегальних мігрантів з Азії (відео)

Група незаконних мігрантів потрапила на територію України з РФ на ділянці відділу «Юнаківка» Сумського загону ДПСУ

Під час реалізації інформації офіцерів внутрішньої та власної безпеки ДПСУ, прикордонники затримали 12 осіб азійської зовнішності без документів – 9 чоловіків та 3 жінки. На даний момент тривають фільтраційні заходи, проінформовано представників СБУ та Національної Поліції.




На ділянці відповідальності Східного регіонального управління за останні два місяці це вже 6 випадок затримання нелегальних мандрівників.



Як повідомляється на сайті Держприкордонслужби, РФ протягом багатьох років використовується як відправний пункт нелегальної міграції до країн ЄС. Через нескладну процедуру отримання російської візи, громадяни країн постачальників нелегальних мігрантів законним шляхом прибувають на територію РФ. Потім, в обхід пунктів пропуску, намагаються потрапити в Україну. Далі – за допомогою національної діаспори нелегали прагнуть закріпитися в Україні, або ж прямують транзитом до Євросоюзу.


На ділянці відповідальності Східного регіонального управління за останні два місяці це вже 6 випадок затримання нелегальних мандрівників, які прямували до України з території східного сусіда, що свідчить про наявність організованого каналу переправлення нелегалів, який функціонує не без відома ПС ФСБ РФ.



Telegram Channel