Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Франківського патрульного відсторонили після зупинки п'яного полковника поліції

Генеральний прокурор України Юрій Луценко візьме під особистий контроль цю справу

В Івано-Франківську відсторонили від служби патрульного поліцейського, який зупинив за п'яне водіння полковника поліції. Про це повідомляє УНН з посиланням на департамент комунікації МВС України.


«Патрульна поліція Івано-Франківська зупинила авто з п’яним водієм. Ним виявився колишній полковник поліції, брат якого працівник прокуратури. Суд визнав провину звинуваченого за статтями 130 та 185 за кермування у нетверезому стані та непокору поліції. Але останній поскаржився, що патрульні зламали йому мізинець при затриманні і суд відсторонив командира екіпажу Леоніда Гончарука від служби. Попереду суд над лейтенантом», - сказав голова МВС Арсен Аваков.



За таку роботу поліцейські отримають заслужену нагороду. А за те, що наклав штраф на колишнього п’яного міліціонера піде під суд?



У поліції зауважили, що Аваков в понеділок, 23 жовтня, особисто нагородить лейтенанта Леоніда Гончарука та його колег за врятоване життя. Оскільки саме цей екіпаж, 5 липня, врятував життя чоловіку, який намагався повіситися на власному балконі.


«За таку роботу поліцейські отримають заслужену нагороду. А за те, що наклав штраф на колишнього п’яного міліціонера піде під суд?», - зазначив міністр, наголосивши, що є неприпустимою ситуація, коли поліцейські боятимуться зупиняти п’яних водіїв.



Telegram Channel