Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Росії після 20-денного арешту звільнили Навального

Волинь-нова

У Росії після 20-денного арешту звільнили Навального

За гратами прочитав 20 книг

В одного з лідерів російської опозиції Олексія Навального (на фото) сплинув термін 20-денного адміністративного арешту. Своє звільнення політик підтвердив у соціальних мережах.


«Я вийшов. За 20 діб прочитав 20 книг, вивчив кілька слів на киргизькому, випив літрів 80 чаю... Готовий до роботи», – цитує політика «Еспресо.ТВ». 



Московські прихильники Навального вивісили на мосту у Кремля банер «Путін – пора прибирати. Навальний – пора вибирати».



За його словами, сьогодні він відразу ж вирушив на мітинг у місті Астрахань, що на півдні країни.


«Увечері виступаю на мітингу в Астрахані: парк «Дружба», зупинка «Жилгородок» о 18-00. Приходьте», – зазначив він.


Вранці московські прихильники Навального вивісили на мосту у Кремля банер «Путін – пора прибирати. Навальний – пора вибирати».


Незважаючи на те, що влада заборонила йому офіційно висувати власну кандидатуру на чергових виборах президента Росії, опозиціонер організував по усій країні виборчі штаби та їздить з передвиборчими виступами. Таким чином Навальний намагається натиснути на владу й змустити допустити його до виборів 2018 року.



2 жовтня Симоновський районний суд Москви заарештував Навального на 20 діб за «неодноразові заклики до участі в неузгоджених акціях».


Разом з тим, у Росії набуває популярності течія «05.11.17», прихильники якої заявляють, що 5 листопада 2017 року збираються розпочати мирну революцію.


До речі, заявила що йде в президенти відома російська телеведуча Ксенія Собчак.

Telegram Channel