Наші консультації
Час для «консерваторів»
Літо — гаряча пора для господинь. Треба ж усе, що вродило в садах і городах, помістити в банки і закатати. А для цього необхідний ключ
Якщо хочете законсервувати, як кажуть, намертво, то без спеціального пристрою не обійтися. Наші господині ще закатують овочі і фрукти великими обсягами, тому магазини пропонують чималий асортимент ключів вітчизняного виробництва.
Якщо хочете законсервувати, як кажуть, намертво, то без спеціального пристрою не обійтися.
Ціни, щоправда, різні. Але є їх два основні види. Класичним користувалися ще наші бабусі, це ключ у вигляді «равлика» — автомат і напівавтомат. Маємо і найновішу форму — з ручками, які стискають кришку: банки закриваються швидко, але доведеться докласти чимало зусиль. Тож якщо ви збираєтеся консервувати самі, то радимо обирати перший варіант.