Курси НБУ $ 41.21 € 45.30
І Володимиру Зеленському тричі являлася любов

Одне із перших фото, де подружжя Зеленських з’явилося на публіці.

Фото perelaznews.com.

І Володимиру Зеленському тричі являлася любов

Хоч не в таких іпостасях, як Іванові Яковичу Франку. Про народження його знаменитого «Тричі мені являлася любов» ви вже сьогодні прочитали. Час дізнатися про три любові зірки шоу-бізнесу

На сцені вони веселуни й улюбленці мільйонів, а коли гасне світло софітів, хтозна, чи не залишаються зовсім самотніми. І мріють тоді не про аплодисменти і запальні вечірки з фуршетами й танцями, а про тиху квартиру, де тебе з роботи обіймами зустріне кохана людина. «Так ніхто не кохав» зазирне за лаштунки одного із найулюбленіших телевізійних шоу «Квартал-95» і розповість про те, чи вдається його акторам поєднати успіх та популярність із сімейним затишком. І перша історія – про три любові її керівника й натхненника Володимира Зеленського

Монгольську я вивчив би тільки за те, що нею говорив… головний комік України!

Володя завжди вміло користувався однією з найбільш упізнаваних своїх фішок – ні на чий не схожим тембром голосу. Розповідає, що у школі йому непогано давалася англійська мова, а завдяки легкій хриплуватості його навіть приводили до старшокласників на заняття, аби продемонструвати, як потрібно вимовляти деякі слова. Короткочасна «англомовна» популярність тоді надихнула його стати перекладачем чи дипломатом.

Олександра часто позує з батьками для фото, а от малюка Кирила пресі поки не показують.
Олександра часто позує з батьками для фото, а от малюка Кирила пресі поки не показують.

 Важко повірити, але у 8-річному віці хлопець краще говорив монгольською мовою, аніж російською. Справа в тому, що він із батьками чотири роки жив у Монголії і там пішов у перший клас. Коли родина повернулася в Україну, в місто Кривий Ріг, довелося екстремально швидко перевчатися.

Донька творчого подружжя змалку звикає до публічних виступів.
Донька творчого подружжя змалку звикає до публічних виступів.

 Усе вдалося – і комунікабельний хлопчик швидко став «своїм» у школі. Та дівчата його тоді цікавили мало, більше – музичні свята, драматичні гуртки, згодом – шкільні ігри в КВК. Володимира спочатку задіювали у танцювальних постановках. Невисокий чорнявий юнак із тим самим незвичним голосом, завдяки якому його вважали старшим, аніж був насправді, потроху ставав популярним і серед дівчачої аудиторії.

А в них спец по жартах – дружина Лєна. Але не Кравець

У паралельному класі вчилася красуня-блондинка з хорошим почуттям гумору Олена. Володимир помітив її на одній зі спільних репетицій і незабаром шкільна дружба переросла у кохання. Зустрічалися вони понад 7 літ. Одружилася пара, коли обом було по 25. Через рік сім’я поповнилася донечкою Олександрою, а ще через вісім – синочком Кирилом.

Цього року пара відзначає 15-ту річницю шлюбу.
Цього року пара відзначає 15-ту річницю шлюбу.

 Володимир ретельно оберігає своє особисте життя, практично ніколи не публікуючи спільні фото зі своєю дружиною. Зізнається, що Олена строго забороняє йому оприлюднювати її знімки у своїх мікроблогах. Та все-таки віднайти фото коханої артиста не важко, варто лиш детальніше погортати його сторінки у соціальних мережах.

Шкільна дружба переросла у кохання. Зустрічалися вони понад 7 літ. Одружилася пара, коли обом було по 25.

Відомо, що у перервах між декретними відпустками Олена Зеленська працює разом із чоловіком та є одним із авторів студії «Квартал-95». За освітою вона, як і Володимир, – юрист, але за фахом не працювала. Дружина і діти дуже рідко бачать чоловіка і тата вдома, але для нього сім’я і трійко найближчих людей є найбільшою цінністю у житті. Він часто повторює, що тільки його близькі дають йому силу та емоційний заряд. Якщо вдається провести з дітьми всього лише по кілька хвилин зранку та ввечері, то зірковий тато і за цей час намагається максимально насолодитися спілкуванням. Навіть коли їде з роботи додому, перша думка: сплять уже домашні чи ще ні?

Хоч-не-хоч, а словам коміка віриш. Адже, незважаючи на гастрольне життя, за багато років йому жодного разу не приписували закулісних романів.

Інтрига тримається досі:  чи перетвориться екранний «слуга народу» в реального президента?
Інтрига тримається досі: чи перетвориться екранний «слуга народу» в реального президента?

 

Telegram Channel