Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
Локачинські медики отримали сумки фельдшера

Від вмісту цієї сумки може залежите чиєсь життя

УКРОП.Волинь

Локачинські медики отримали сумки фельдшера

Медичний інвентар передав директор комунального підприємства «Волиньфармпостач» Михайло Півнюк

Зокрема, для медичних закладів передали 10 сумок фельдшера з медикаментами першої необхідності та додатковий запас ліків. 4 сумки передали для фельдшерів саме Затурцівської об’єднаної територіальної громади та 6 для району. 
«Є чітка позиція Волинської обласної ради та голови –  допомагати медикам. Крім найнеобхідніших ліків та матеріалів у цих сумках є ще додаткові медикаменти, що стануть в нагоді людям, які йдуть на виклик», - пояснює Михайло Півнюк.
Така допомога дуже потрібна сільським медикам, кажуть в Затурцівській амбулаторії. 

Коли ми йдемо на виклик, ми повинні надати безоплатно першу медичну допомогу. І в цих сумках є те, що нам потрібно, аби в перші хвилини допомогти пацієнту.

«Коли ми йдемо на виклик, ми повинні надати безоплатно першу медичну допомогу. І в цих сумках є те, що нам потрібно, аби в перші хвилини допомогти пацієнту. Ми щиро вдячні тим, хто про нас турбується», - каже медична сестра Затурцівської амбулаторії Наталія.

У червні цього року  медики Локачинського, Горохівського, Турійського та Рожищенського районів отримали по 10 сумок із найнеобхіднішим обладнанням, ліками та перев’язувальними матеріалами.

Джерело: УКРОП.Волинь
Telegram Channel