Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Блузи-2019: актуальні тенденції

Фото ledysoveti.ru.

Блузи-2019: актуальні тенденції

Сучасні модельєри пропонують найрізноманітніші фасони: підкреслено елегантні силуети поєднуються з нарочито недбалим шиком, а найсміливіші й екстравагантні — з елементами класики

Хочете бути взірцем стилю і дотримуватися модних тенденцій — прислухайтеся до думок фахівців, які радять звернути увагу на такі тренди, що матимуть найбільшу популярність цього року.

Тонкі напівпрозорі тканини (шовк і шифон) створюють дуже сексуальний і водночас елегантний образ. У денний час під прозору блузку можна надіти майку в тон або ж поверх неї — піджак, жакет чи кардиган, якщо ви хочете мати більш стриманий вигляд. Залежно від кольорової гами напівпрозорі блузки можуть бути дуже різними. Наприклад, у чорному і чорно–червоному варіантах такі речі часто виглядають яскраво і сміливо, а світлі шифонові з квітковим принтом — романтично.

Літні блузи вирізняються оригінальністю. Відкриті плечі — ще один модний тренд. Кокетливі вирізи на плечах надають родзинку навіть простенькій моделі, завжди роблять жінку привабливою і витонченою. До такої блузи пасуватимуть звичайні джинси і класичні туфлі.

Смужка буде одним із найактуальніших принтів цього сезону. У моді різні смужки: поздовжні й поперечні, широкі і вузькі. Завдяки їм можна візуально зробити фігуру більш стрункою і гармонійною. Крім того, смужка, що поєднує два і більше кольорів, добре комбінується з одягом різної колірної гами. Також цей принт модно комбінувати з іншими — геометричними, рослинними й абстрактними.

Асиметрія — сучасний модний тренд, що знаходить відображення в дизайні різного одягу.

Ще один модний тренд для літньої пори — волани. Наявність такої деталі на блузі чудово допомагає приховати недоліки фігури, візуально збільшує груди, розширює плечі. Залежно від того, з чим ви одягнете таку блузку, можна створити образ у стилі ретро, романтичний або сучасний екстравагантний. Попри те, що волани — це досить специфічна і помітна деталь, такі блузи доречні в будь–якому стилі — від офіційно–ділового до бунтарського. Крім того, волани пасують практично всім жінкам, якщо підібрати вдалий фасон.

Білі блузи — це класика, яка завжди залишатиметься актуальною. Така річ простого крою неодмінно повинна бути в гардеробі кожної жінки. Вона доречна в будь–якій ситуації. Особливо поєднуються білі блузи із джинсами та брюками в рамках стилю кежуал. За допомогою аксесуарів можна розставити в такому базовому образі будь–які акценти, що допоможуть виглядати абсолютно по–різному в тому самому одязі. А ще білі або ж світлі блузки з довгими рукавами — практичний варіант на літо, щоб рятуватися від спеки.

Асиметрія — сучасний модний тренд, що знаходить відображення в дизайні різного одягу, зокрема й жіночих блузок. Це може бути фасон з одним відкритим плечем, асиметричні волани, жабо чи інші декоративні елементи. Асиметрія хороша тим, що підкреслює переваги і приховує недоліки будь–якої фігури. До того ж подібні речі виглядають несподівано і завжди допомагають створити цікавий образ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel