Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Красива зачіска починається із сушки волосся

Фото krasota.guru.

Красива зачіска починається із сушки волосся

Нині без електричного фена не може обійтися фактично жодна жінка. Виробники пропонують їх багато видів, що відрізняються потужністю, формою, розмірами, кількістю насадок, функціями

Вирушаючи в магазин за покупкою, визначтеся, як будете використовувати цей пристрій. Якщо зрідка, підійде недорога модель потужністю до 1200 Вт без додаткових насадок і функцій. Для щоденного сушіння волосся необхідна дорожча напівпрофесійна — від 1500 до 1800 Вт. Для укладки оберіть фен потужністю від 1800 Вт із додатковими насадками і функціями. Для відряджень та подорожей — компактну модель.

Хороший фен має ряд кнопок, що регулюють подачу гарячого, теплого і холодного повітря. Якщо необхідно не тільки сушити волосся, але й укладати, то придивіться до моделей, у яких є декілька швидкостей і теплових режимів (щоб попередньо просушити волосся — користуються високим, для виконання укладки — середнім, а щоб її закріпити — холодним).

Хороший фен має ряд кнопок, що регулюють подачу гарячого, теплого і холодного повітря.

Важливі й насадки на фен. Якщо у вас хімічна завивка чи кучеряве волосся, то підійдуть моделі, оснащені дифузором. Це диск діаметром 10–15 сантиметрів, на поверхні якого є заокруглені «пальчики» різної довжини (порожнисті, з отворами). Гарячий струмінь розсіюється і направляється на локони, а не на шкіру. Концентратор іде в комплекті навіть із недорогими фенами. Він виконаний у формі циліндра зі сплющеним кінцем, дає змогу точково спрямовувати потік повітря. Така насадка дуже зручна для укладання.

Для короткого волосся краще брати фени–щітки, які одночасно можна використовувати для сушіння й укладання, роблячи зачіску об’ємною.

Сучасні моделі оснащені й функцією іонізації. Вона необхідна для зняття статичної електрики з волосся під час сушіння, а також для надання йому м’якості й слухняності (воно легко розчісується і не пушиться).

Важливим моментом є вага фена. Чим вона менша, тим комфортнішим буде процес укладання волосся.

Обов’язково звертайте увагу на довжину шнура. Модель із довшим трохи дорожча, проте має додаткові зручності.

Добре, коли є петелька для підвішування. Це заощадить місце у ванній.

Обирайте фен із протиударними властивостями. Найчастіше це м’які гумові подушечки, які дають змогу покласти його на стіл безшумно, запобігаючи подряпинам.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel