Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Сергій Тігіпко викрав своїх онуків  у Лондоні

Про доньку українського мільйонера заговорив Захід.

Фото bbc.com.

Сергій Тігіпко викрав своїх онуків у Лондоні

Скотланд–Ярд розслідує справу щодо одного з найбагатших і найвпливовіших людей України через викрадення двох онуків із британським громадянством із Туманного Альбіону

Суддя постановив, що відомий банкір і промисловець допомагав своїй дочці Ганні незаконно вивозити двох її дітей до Києва. Ганна Тігіпко одружилася з чоловіком із британським громадянством у 2012-му, у подружжя народилося двоє доньок. Однак уже через три роки українка розлучилася з ним. Вона купила в Лондоні будинок, заснувала клініку. Батько дітей жив поруч зі своєю новою дружиною.

Ганна Тігіпко одружилася з чоловіком із британським громадянством у 2012-му, у подружжя народилося двоє доньок. 

Але у 2017 році Ганна Тігіпко знову одружилась — вже в Україні. У листопаді 2017–го вона взяла дівчат у поїздку до Києва і залишилася тут, порушивши угоду з батьком дітей. У квітні 2018 року Високий суд постановив, що Ганна має повернутися жити до Лондона, де мешкає батько її доньок, але вона ігнорувала неодноразові постанови суду.

Зазвичай у таких справах судді не оприлюднюють імен. Але тут вони пішли на такий крок, щоб змусити Ганну Тігіпко повернути дітей до Лондона, аби ті могли бачитись із батьком.

Лія ЛІС.

Telegram Channel