Економіка
Корисна інформація для усіх, хто любить м’ясо
Аналіз ринку свідчить, що найдоступнішою є курятина
Про це свідчать дані Держстатистики, передає з посиланням на УНН, портал AgroNews.
У квітні 2019 року вартість 1 кг тушки курки в середньому становила 58,4 грн.
Додамо, що з початку року в Україні подешевшали усі види м’яса.
Вдвічі дорожче обходилася українцям свинина – 116,1 грн за кг продукту.
Ще дорожче – яловичина. Вартість 1 кг продукту в середньому становила 128,5 грн.
Додамо, що з початку року в Україні подешевшали усі види м’яса. Так, курятина та яловичина впали в ціні на 16 коп. та 56 коп. на кілограмі продукту, свинина – на 14 коп.