Виливайте ананасовий сік!
Жіночки, позбувайтеся ананасового соку, не роздумуючи! Чому? Поясню
Знаю я один простенький салатик із шинкою. Дай, думаю, зроблю — рідних побалую. Серед інгредієнтів — ананаси. Відкрила банку, вийняла фрукти — залишився сік. Пити не хочеться, виливати шкода. Знайшла рецепт кексиків, у які сік додають — ананасовий або апельсиновий. Розкалатала, спекла, а білки залишилися, бо в тісто чомусь тільки жовтки використовуються. Викинути шкода, зберігати — все одно врешті–решт викину…
Викинути шкода, зберігати — все одно врешті–решт викину…
Подумала — безе зробила. Нічого складного. У безе лимонну шкірку потерла, зостався «лисий» лимон. Якщо його нікуди не «пристосувати» — засохне! Ну, лимон — це просто. Соус чудовий виходить до салату. В салат порізала пів цибулини, бо лише великі були вдома. Що з другою половиною робити, щоб не змарнувалася?
Вирішила томатну підливу для спагеті приготувати. Відкрила томатну пасту, половина лишилася. А вона ж без консервантів — пропаде. Зварю–но я борщ, думаю. Але вдома не виявилося капусти. Довелося йти в магазин. Купила капусти, моркви, оселедців, сосисок, серветок, прального порошку, скатертину (бо знижки були), капці (теж за знижкою) і туалетного паперу три рулони про всяк випадок. Дорогою зайшла в банк — оплатила комуналку, потім в ательє неподалік заскочила, забрала штани зі штопки, купила в кіоску батон на бутерброди. Ледве дотягла все це до квартири. Зварила борщ, уже й не звернула уваги, чи залишилося щось. Впала на диван, ніг не чую, руки відвалюються…
Думаю: вилила б відразу цей ананасовий сік — не втомилась би так!!!
Джерело: interesno.fun