Курси НБУ $ 41.34 € 45.00
Поліція розслідує загибель двох хлопчиків на Світязі

Нехтування правилами безпеки призводить, на жаль, до непоправної біди.

Max Pixel

Поліція розслідує загибель двох хлопчиків на Світязі

Трагедія сталася 3 липня після 17-ї години в урочищі Гряда, що в Шацькому районі

Жителі міста Самбір Львівської області разом із 9–річними сином і племінником приїхали на відпочинок на місцеву базу. Хлопчики самовільно та без нагляду старших пішли купатися. Коли дорослі зогляділися, то було вже пізно.

Рятувальники разом із поліцейськими знайшли дітей у воді на відстані понад 70 метрів від берега.

Увечері рятувальники разом із поліцейськими знайшли дітей у воді на відстані понад 70 метрів від берега. Незважаючи на реанімаційні заходи, врятувати їх медикам не вдалося.

Слідчі Шацького відділення поліції за фактом смерті двох малолітніх дітей розпочали кримінальне провадження за ч. 2 п.2 ст.115 Кримінального кодексу України.

Поліція застерігає про важливість дотримання вимог безпеки під час відпочинку біля водойм. Зокрема, не можна перебувати дітям на водоймі без супроводу дорослих, стрибати з урвищ і підвищень, пірнати у воду з човнів, катерів, містків, дамб, причалів, дерев та високих берегів, запливати за буйки або намагатися перепливти водойму, відпливати далеко від берега на надувних матрацах і кругах, якщо ви не вмієте добре плавати, купатися в неустановлених місцях.

Віктор ГОМОЛЬ.

Telegram Channel