Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Місцеві «князьки» випливають  на середину плеса і стріляють  по дичині. А на березі ж — люди…

Приблизно таку картину доводиться спостерігати і жителям Глухів.

Фото youtube.com.

Місцеві «князьки» випливають на середину плеса і стріляють по дичині. А на березі ж — люди…

У нашому селі є мальовниче озеро Глухівське. Купатися в ньому полюбляють і дорослі, й малі. Приваблює воно й туристів, які цінують тиху поліську природу

Проте останнім часом відпочивати біля водойми стало небезпечно. Річ у тім, що місцеві «князьки» облюбували її для полювання. Не раз постріли лунали коло пляжу, де перебували діти. Горе–мисливці нікого не бояться і моторними човнами виїжджають на середину плеса, де відстрілюють дичину.

Водойма входить у межі села, і тут біля неї відпочиває молодь.
Водойма входить у межі села, і тут біля неї відпочиває молодь.

 Озеро вже чотири роки внесене в межі населеного пункту, і полювання тут заборонене законом «Про мисливське господарство та полювання».

Звертаємося до органів влади з вимогою навести біля водойми лад, заборонити полювання, а в разі порушень притягати винних до відповідальності.

Через газету звертаємося до органів влади з вимогою навести біля водойми лад, заборонити полювання, а в разі порушень притягати винних до відповідальності.

Жителі села Глухи Старовижівського району: В. Ф. Гурський, Т. Г. Волик, В.І. Рибачук, В.І. Авдіюк, В. С. Димарчук (усього 102 підписи).


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel