Восени особливо важливо правильно харчуватися
Наше щоденне меню повинно змінюватися цієї пори не тільки через сезонність тих чи інших продуктів
Варто також пам’ятати, що в період похолодання нашому організмові потрібен додатковий захист від застуд та інфекційних захворювань. Стежте, щоб у вашому раціоні були:
М’ясо і риба. Білок, наявний у їхньому складі, сприяє зміцненню нашого імунітету.
Бобові багаті фолієвою кислотою, кальцієм, залізом, калієм, цинком, антиоксидантами, складними вуглеводами та білками.
Яблука, які завдяки пектину допомагають боротися з поганим холестерином.
Горіхи та насіння. Вони також містять білок, а ще — такі необхідні нам жирні кислоти омега 3.
Бобові багаті фолієвою кислотою, кальцієм, залізом, калієм, цинком, антиоксидантами, складними вуглеводами та білками. Усі ці компоненти конче потрібні для підтримки здоров’я.
Ягоди. Саме сезон калини й обліпихи, які містять велику кількість вітаміну С.