Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
«Сепари» у Вінниці. В олії і сметані

Ідея випускати жартівливі консерви в Олександра з’явилася спонтанно.

Фото vezha.vn.ua .

«Сепари» у Вінниці. В олії і сметані

Кулінарний винахід мешканця містечка Гайсина наробив переполоху на російському телебаченні

Ветеран АТО із позивним Гром володіє гарним почуттям гумору. Нещодавно чоловік вирішив потролити росіян, випустивши м’ясні консерви із крафтовими етикетками «Сепар у сметані», «Сепар в олії» і «Снєгірь православний (із мощами Кобзона)».

«Сепари» в соусі з немовлят спричинили істерику в російських пропагандистів.
«Сепари» в соусі з немовлят спричинили істерику в російських пропагандистів.

 

Знімки креативного кулінарного винаходу швидко розлетілися соціальними мережами і дісталися до російського телебачення. На новий продукт миттєво відреагувала відома кремлівська пропагандистка Ольга Скабєєва. Екзальтована дамочка не зрозуміла гумору, вирішила, що в Україні налагодили масовий випуск таких консервів. У своєму ток–шоу вона показала промо–ролик «Сепара в сметані», назвавши ініціативу українця «повним ідіотизмом».

Олександр Грамарчук під час перебування в АТО служив в інформаційному підрозділі. А повернувшись додому, вже на волонтерських засадах продовжує допомагати нашим військовикам.

Як із такими людьми розмовляти про мир! — обурювалася жіночка, показуючи банку.

Сам же військовик сприйняв виступ Скабєєвої як рекламу продукції, яку випускає. Мовляв, тепер про його консерви знатимуть у Росії і не тільки. Пан Олександр розповідає, що продукція сувенірна. Її продаж для нього не є бізнесом, бо ж вигода невелика. Різниці між собівартістю консервів і ціною майже нема. А випускає їх, щоб продовжити інформаційну діяльність проти Росії.

Зазначимо, що Олександр Грамарчук під час перебування в АТО служив в інформаційному підрозділі. А повернувшись додому, вже на волонтерських засадах продовжує допомагати нашим військовикам. Тим часом попит на його продукцію неабиякий. Адже вона — вищий клас! Консерви виготовлені з високоякісної свинини. Тож кількість замовлень за короткий проміжок часу перейшла за пів сотні. Їх беруть ящиками, а декотрі, скуштувавши, приходять знову. Замовляють не лише вінниччани, а й мешканці інших міст і областей. Доставляє їх підприємець «Новою поштою». Пан Олександр каже, що продукція лімітована. Тож покупці, допоки підприємець не підняв ціни, поспішають придбати її.

За матеріалами сайтів «33 канал», «VeЖа».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel