Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Фестиваль на Ковельщині об'єднав тих, хто уміє «перемагати себе»

Спортсмени з особливими потребами з'їхалися майже з усіх районів області та ще й із Золочева

kovelrada.gov.ua

Фестиваль на Ковельщині об'єднав тих, хто уміє «перемагати себе»

Спортивна програма мала 7 видів змагань

У смт Голоби відбувся IV відкритий фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Перемагай себе» серед осіб з інвалідністю, інформує офіційний сайт міста Ковеля.

Захід проходив в спортзалі опорного освітнього закладу «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія». Великих зусиль для організації фестивалю доклав його ініціатор Володимир Кравчук - голова громадської організації «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії».

Фізкультурно-оздоровчий фестиваль у Голобах видався на славу. Учасники були надзвичайно задоволені тим, що вони мали можливість зустрітись разом та весело, енергійно провести час.

У семи видах спортивної програми (боча, дартс, кеглі, крокет, баскет, стрільба з пневматичної гвинтівки, стрільба зі спортивного лука) змагалися 75 учасників, які представляли міста Луцьк й Ковель, Турійський, Горохівський, Ратнівський, Маневицький, Любомльський, Камінь-Каширський, Любешівський, Старовижівський, Ковельський райони, а також м. Золочево Львівської області.

Фізкультурно-оздоровчий фестиваль у Голобах видався на славу. Учасники були надзвичайно задоволені тим, що вони мали можливість зустрітись разом та весело, енергійно провести час.

Згідно підсумкового протоколу успіхи ковельчан такі: стрільба з пневматичної гвинтівки серед чоловіків - III місце — Дружинін Андрій, стрільба з пневматичної гвинтівки серед жінок - II місце — Штогрин Галина. Дартс — серед чоловіків на візках:
III місце — Дудка Олександр, дартс — серед жінок - II місце — Жмуйда Валерія. Баскет — серед чоловіків на візках - II місце — Набруско Євген, III місце — Дудка Олександр, Баскет — серед жінок на візках - II місце — Дружиніна Оксана.

Крім того, стрільба з лука — серед чоловіків - III місце — Кравчук Володимир, стрільба з лука — серед жінок на візках - III місце — Дружиніна Оксана. Стрільба з лука — серед жінок - I місце — Біленець Тетяна. Кеглі — серед чоловіків на візках - III місце — Дудка Олександр, кеглі — серед жінок - II місце — Штогрин Галина. Боча - II місце — Вакульський Олександр, боча (пари)
III місце — Яренчук Ольга, Набруско Євген

Як повідомила Ольга Яренчук, прессекретар громадської організації «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії», також успішно справилась зі своїми завданнями суддівська команда на чолі з Митюк Наталією.

Telegram Channel