Наші консультації
Петрушка на вікні
Свіжа зелень — таки значно краще, аніж заморожена. Отож саме час взятися за «город» на підвіконні, аби мати зеленину для прикрашання страв Потрібно дві пластикові склянки.
В одній зробіть дірку в дні і вставте її в другу. Тоді засипте ґрунт. З кореня петрушки зріжте верхівку висотою 2–3 см і посадіть. Верхня частина повинна бути над землею. Не забудьте поливати, але надлишку вологи рослина не терпить.
Через двадцять днів після посадки вже можна буде рвати зеленину.
Через два–три дні садіть наступний, аби зелень виростала не одночасно. Так ви постійно матимете свіжу петрушку. Через двадцять днів після посадки вже можна буде рвати зеленину.