Кілька зубочків часнику замінять жменю пігулок
Цей природний антибіотик, убиваючи шкідливі бактерії та паразитів і допомагаючи звільнитися від токсинів, сприяє оздоровленню внутрішніх органів і лікуванню навіть хронічних захворювань
Дехто відмовляється від часнику тільки через різкий специфічний запах. У цьому випадку радять його смажити або запікати в духовці. Приготований таким чином овоч зберігає свої лікувальні властивості, повністю засвоюється організмом. Бажано його хоча б раз на 2 дні споживати. Це дасть змогу істотно знизити рівень холестерину в крові, очистити артерії, позбутися проблем з підвищеним артеріальним тиском і зайвою вагою.
Печений або смажений часник має високу поживну цінність, він ефективний у боротьбі з наслідками постійної втоми, ослабленого імунітету. Неймовірно корисний при діабеті.При ожирінні для прискорення обміну речовин варто з’їдати не менше 6 зубочків 1 раз на 2 дні.
Часникове пюре має дуже своєрідний, солодкуватий, але все ж приємний присмак.
Також цей природний лікар із грядки усуває вільні радикали, бореться з раковими клітинами, виводить з організму зайву рідину, знищує шкідливі мікроби, сприяє глибокому очищенню всього організму, виводить шлаки і всі продукти життєдіяльності хвороботворних бактерій. Навіть через 24 години після вживання біологічно активний засіб продовжує працювати!
Часникове пюре має дуже своєрідний, солодкуватий, але все ж приємний присмак. Можна робити з нього пасту для бутербродів, використовуючи як основу корисні злакові хлібці.
Чудовим буде плов, приготований з головкою часнику, запечене м’ясо, будь-яке рагу з овочів… Користь такої страви збільшиться у стократ, і смак буде прекрасним.
Не забувайте пити достатньо води, застосовуючи цей цілющий засіб. Кожна клітина організму очиститься і омолодиться, і вже через 2 тижні лікування відчуєте позитивні результати, поліпшиться самопочуття.