Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
А для чого була світлошумова граната і БТР? Відео, як «брали» терориста, збентежило лучан (Відео)

А відповіді поки нема.

Фото з фейсбук-сторінки Антона Геращенко.

А для чого була світлошумова граната і БТР? Відео, як «брали» терориста, збентежило лучан (Відео)

Спецпризначенці штурмували автобус після того, як зловмисник вийшов із нього та здався

О 21.40 На Театральному майдані пролунав сильний вибух. Заручників звільняють. Терориста, який рівно 12 годин утримував заручників, затримали. Лучани аплодують правоохоронцям і тішаться, що всі живі. 

Напруга в місті спадає і мешканці міста, вже можуть спокійно переглянути відео порятунку заручників. На ньому видно, як терорист виходить із автобуса і ще довго чекає поки до нього підійдуть спецпризначенці. «Міг ще дві сигарети викурити», – коментує один із користувачів соцмережі. 

Андрій Олійник зауважує: «Та той «Терорист» спокійно простояв весь штурм праворуч від поліцейського авто, зверніть увагу, скільки часу він там стояв, поки його поклали».

Реклама Google

«А для чого потім була світлошумова граната і БТР? Так і не ясно...» - резонно запитує Володимир Пельц. «Для того, що не можна відступати від сценарію», «Просто Арсен Борисович має амбіції стати третім президентом», – дискутують в мережі. 

 
 

 Як поінформував після закінчення спецоперації міністр Арсен Аваков, терорист сам здався – вийшов з автобуса і ліг на землю. Після цього на Театральний майдан заїхав БТР і спецпризначенці кинули гранату та почали «штурм».

Нагадуємо, як розгорталися події:


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel