Зміцнити імунітет допоможуть спеції
Подбайте про ваше здоров'я. Особливо в час епідемії
Під час перепадів температури, які бувають наприкінці літа, ризик захворіти зростає. Щоб цього уникнути, важливо підтримувати свою імунну систему. Існують продукти, що можуть природним шляхом підсилити її, і кілька з них, звичайно, є на кухні кожної господині.
Куркума. Вона не тільки надає їжі апетитного золотистого кольору і покращує смак, а й допомагає боротись із запальними процесами. Тому якщо ви додасте до свого раціону куркуму, це зменшить пошкодження імунних клітин від запалень та поліпшить опірність організму.
Якщо ви додасте до свого раціону куркуму, це зменшить пошкодження імунних клітин від запалень та поліпшить опірність організму.
Імбир. Зазвичай його додають до чаю, щоб посилити аромат. Імбир здавна відомий своїми лікарськими властивостями. Він допомагає зменшити нудоту, м’язовий біль, запалення, рівень цукру в крові тощо.
Часник. Має антибактеріальні властивості, що допомагають організму боротися зі шкідливими мікробами. Сприяє зниженню рівня цукру в крові та артеріального тиску.
Кориця. Корисна для жінок, які страждають на синдром полікістозних яєчників, оскільки допомагає контролювати симптоми цього захворювання. Кориця сприяє зниженню рівня глюкози в крові, зменшує ризик серцевих хвороб та зміцнює імунітет.