Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Відплатив за доброту… ударом ножа

Досудове розслідування триває.

Фото Pixabay.

Відплатив за доброту… ударом ножа

Із пораненням черевної порожнини потерпілого госпіталізували до лікарні

Не маючи власної домівки, 60-літній чоловік проживав у людей, яким допомагав  по господарству. Жителю Здовбиці, що в Здолбунівському районі на Рівненщині,  який надав йому тимчасовий прихисток, він ледь не вкоротив життя.

Правоохоронці, повідомляє відділ комунікації поліції області, попередньо встановили, що минулого понеділка двоє чоловіків перебували на подвір’ї. За словами господаря, він чув, як його «квартирант» постійно щось невиразно та тихо говорив, а потім побачив, як той іде на нього з ножем. Після удару в живіт він схопив палку і, обороняючись нею, зумів обеззброїти нападника. Після отриманого поранення потерпілий самотужки пішов до оселі й викликав «швидку».

Із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини його госпіталізували до лікарні. Нападника поліцейські затримали.

Реклама Google

Із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини його госпіталізували до лікарні. Нападника поліцейські затримали. У рамках провадження, відкритого за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, слідчі вирішують питання про повідомлення йому про підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Також до суду підготовлене клопотання про обрання запобіжного заходу.

Богдана КАТЕРИНЧУК.

Нагадаємо, на Рівненщині чоловік штрикнув ножем 45-річного співмешканця.

Telegram Channel