Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
5 секретів краси: як зберегти шкіру, що сяє

Будьте здоровими та гарними!

Фото goddess.com.ua.

5 секретів краси: як зберегти шкіру, що сяє

Немає часу на інтенсивний догляд за шкірою у косметолога? Ми вас чудово розуміємо, адже більшість заклопотаних жінок відкладають візит до салону на потім. Та це не означає, що догляд за шкірою потрібно ставити на паузу

Будь-яка жінка може покращити стан шкіри самостійно, дотримуючись 5 простих правил, які нам розповіли експерти краси з магазину косметики goddess

Дотримуйтесь здорового харчування

Здорова дієта допомагає виглядати та відчувати себе краще. Їжте багато фруктів, овочів, цільнозернових продуктів та нежирних білків. Зв'язок між дієтою та висипанням науково не доведений. Та деякі дослідження показують: раціон з низьким вмістом нездорових жирів та рафінованих вуглеводів сприяє молодшому вигляду шкіри. Велика кількість питної води допомагає зберегти шкіру зволоженою.

Захистіть себе від сонця

Один з найважливіших засобів догляду за шкірою – сонцезахисний крем. Тривале перебування на сонці викликає появу зморшок, пігментних плям тощо, а також підвищує ризик раку шкіри.

Як захиститись від сонця:

  • використовуйте сонцезахисний крем широкого спектра дії з SPF не менш як 15. Наносьте крем рясно кожні 2 години або частіше, якщо плаваєте у водоймі;

  • придбайте захисний крем для обличчя щоденного використання. Наприклад, крем з SPF 50 dr jart+ відмінно підійде для власниць зневодненої та сухої шкіри;

  • уникайте перебування на сонці з 10:00 до 16:00, коли сонячні промені найбільш разючі;

  • одягайте захисний одяг. Прикрийте шкіру щільно сплетеними туніками з довгими рукавами та капелюхом з широкими полями.

Дбайте про шкіру щодня

Обмежте час прийняття ванни або душу та використовуйте теплу, а не гарячу воду. Замість мила виберіть м'які очисні засоби. Після купання обережно промокніть шкіру рушником, щоб на ній залишилося трохи вологи. Використовуйте зволожувальний крем, відповідно типу шкіри, який містить SPF, наприклад Genosys Multi Sun Cream SPF40.

«Доречі, косметика генозис для догляду за шкірою обличчя та зоною декольте швидко вбирається, надає шкірі пружність й при цьому не залишає відчуття жирної плівки. Крем може бути використаний після сонячних опіків як захисний або для вирівнювання тону», – розповіли експерти Goddess.

Не паліть

Куріння провокує передчасне старіння шкіри та сприяє появі зморшок. Нікотин звужує крихітні кровоносні судини у зовнішніх шарах шкіри і це знижує кровотік та робить шкіру блідою. Клітини втрачають кисень та поживні речовини, які важливі для здоров'я.

Паління також руйнує природний колаген та еластин – волокна, що додають дермі міцності та пружності. Якщо ви палите, кращий спосіб захистити свою шкіру – кинути. Так, це може бути складно зробити без допомоги спеціаліста, тож зверніться по допомогу.

Керуйте емоціями

 

Неконтрольований стрес відбивається на обличчі – втома, зморшки, висипання. Щоб підтримувати здоров'я шкіри та гарний душевний стан, не перевантажуйте організм та слідкуйте за власними емоціями. 

Виспіться, скоротіть список справ на день та виділіть час на те, що подобається. І будьте здоровими та гарними!

Telegram Channel