Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Учені розповіли, чому не варто вимикати світло у спальні під час сексу

Варто знати чоловікам!

Фото ілюстративне.

Учені розповіли, чому не варто вимикати світло у спальні під час сексу

Здавалося б, приглушене світло у спальні може підкреслити романтичну атмосферу. Але науковці не рекомендують вимикати світло у спальні під час сексу. Причому важливо це саме для чоловіків

Якщо вірити науковцям з Університету Сієни в Італії, які провели несподіване дослідження, то є один важливий елемент у спальні, який впливає на якість сексуального життя. І мовиться про світло. Вчені закликають чоловіків не вимикати світло під час заняття сексом, щоб отримати ще більше задоволення від цього приємного процесу. Сайт Men 24 розповів, у чому криється секрет.

У тебе виросте рівень тестостерону

Дослідження науковців з Італії показало, що саме яскраве світло під час сексу може позитивно вплинути на інтимне життя. Усе тому, що воно підвищує рівень тестостерону, а також приємних відчуттів. Причому утричі!

У науковому спостереженні брали участь не так уже й багато учасників, тому складно бути впевненими в тому, що результати актуальні для усіх без винятку чоловіків. Співробітники Університету Сієни вивчали 38 чоловіків з низьким рівнем лібідо. Традиційно їх поділили на 2 групи: одна з них протягом 14 днів проводила по 30 хвилин під впливом яскравого освітлення у приміщенні, друга – цього не робила.

Яскраве світло під час сексу може позитивно вплинути на інтимне життя. 

Реклама Google

Аналізи вразили

Після завершення дослідження чоловіки здали аналізи на рівень тестостерону. Результати приємно потішили учених. У чоловіків, котрі по пів години на день проводили під впливом яскравого освітлення, підвищився рівень цього гормону. Причому суттєво.

Перед проведенням експерименту рівень тестостерону у їхній крові був 2,3 нанограма/мілілітр. Опісля спостереження він виріс утричі – до 6,7 нанограма/мілілітр.

Пік сексуальної активності

Це дослідження вкотре підтвердило твердження, що навесні та влітку чоловіча сексуальна активність росте. Стосується це, звичайно ж, і українців.

Тож ти можеш власноруч вплинути на своє інтимне життя. Для цього, рекомендують науковці, не лінуйся прогулюватися взимку на вулиці, а також не сиди в темряві вдома. Ці прості кроки дозволять підвищити не лише рівень тестостерону, а й сексуальну активність.
 

Читати також: Пристрасно, але тихо: волинянам дали кілька порад, як кохатися під час новорічно-різдвяних свят в гостях у рідні (Ілюстрації 18+)

Джерело: 24 канал
Telegram Channel