Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
«Шахтар» у непростому поєдинку здолав «Маккабі» і вийшов до 1/8 Ліги Європи

Отакої!

Фото REUTERS.

«Шахтар» у непростому поєдинку здолав «Маккабі» і вийшов до 1/8 Ліги Європи

На певному етапі гри чемпіону України велося геть несолодко...

Донецький «Шахтар» у домашньому матчі проти тель-авівського «Маккабі» оформив вихід до 1/8 Ліги Європи. 

Господарі поля були досить активні на старті тайму, але надалі «Маккабі» повністю забрав собі ініціативу аж до перерви. Лише грандіозні сейви Анатолія Трубіна залишили «гірників» у грі.

Господарі поля були досить активні на старті тайму, але надалі «Маккабі» повністю забрав собі ініціативу аж до перерви. Лише грандіозні сейви Анатолія Трубіна залишили «гірників» у грі. Також на 40-й хвилині протягом двох секунд м'яч двічі влучив у штангу та каркас воріт донецького колективу. На щастя для чемпіонів України, шквал атак «Маккабі» не призвів до взяття воріт у першому таймі, розповідає УНІАН.

У другому таймі «Маккабі» позиційно наступав, а «Шахтар» чекав свій шанс на контратаках. Після однієї з таких вдалося заробити право на пенальті, яке холоднокровно реалізував нападник збірної України Жуніор Мораєс. Після цього чемпіон Ізраїля капітулював.

«Шахтар» - «Маккабі» Тель-Авів - 1:0 (3:0 за підсумками двох зустрічей)

Гол: Мораєс, 68 (пен.).

«Маккабі»: Тененбаум, Саборит, Тібі, Ернандес, Жералдеш, Перец, Голаса (Рікан, 77), Глазер, Бен Хаїм (Герреро, 68), Пешич (Блекман, 68), Хозез (Бітон, 77).

«Шахтар»: Трубін, Додо, Кривцов, Вітао (Корнієнко, 78), Матвієнко, Майкон, Алан Патрік, Марлос (Тете, 46), Соломон (Антоніо, 46), Тайсон (Коноплянка, 78), Мораєс (Фернандо, 78).

До вашої уваги відеоогляд матчу від телеканалів «Футбол 1,2,3».

Реклама Google

Читайте також: В Бразилії потонув батько голкіпера «Ліверпуля» Аліссона Беккера.

Telegram Channel