Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
На Волині застрелили 12 вовків, які хотіли напасти на людину

Хто вполював хижаків?

Фото Мисливське господарство та полювання.

На Волині застрелили 12 вовків, які хотіли напасти на людину

Коли зграя помітила стрілка, почала оточувати його

На Волині днями хтось добув великау зграю вовків з 12 особин.

Про це пише сайт Мисливець з посиланням на сторінку «Мисливське господарство та полювання» у фейсбуці.

«Таку кількість вовків вдалось вполювати завдяки добре спланованим діям справжніх захисників лісової, мисливської фауни, членів УТМР і адміністрації мисливських господарств», – йдеться в дописі.

Це не повністю дикі звірі, а можливо вовкособи, які більш підступні в своїх намірах, не бояться людей, мають неабияке бажання нападати на домашніх тварин, дорослих чи дітей. У таких звірів інстинкт самозбереження майже відсутній, відсутній страх перед людиною, що не характерно для дикого вовка.

Повідомляється, що хижаків протягом усієї зими 2020-2021 фіксували у кількох прикордонних районах з Білоруссю та Польщею.2

«Зграя «працювала» дуже професійно, постійно змінювала свій маршрут після чергової вилазки, що сильно утруднювало її вирахування… І ось нарешті кільце замкнулось…», – заззначено також в дописі.

«Судячи з фото, і за словами стрілка, який вполював відразу 5 особин, зграя, помітивши його біля прапорців, не почала розбігатись в різні сторони, а навпаки почала оточувати його», – додав авто посту. 

Читати такожВ районі Шацьких озер розгулюють зграї вовків

Реклама Google

У пості зазначається, що це не повністю дикі звірі, а можливо вовкособи, які більш підступні в своїх намірах, не бояться людей, мають неабияке бажання нападати на домашніх тварин, дорослих чи дітей. У таких звірів інстинкт самозбереження майже відсутній, відсутній страх перед людиною, що не характерно для дикого вовка.

На фото вовків понад 8, бо ще 4 довезли пізніше, підсумовує автор допису.

Читати також: На Локачинщині і під Луцьком горіли хати

Джерело: myslyvets.com.ua
Telegram Channel