Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Провайдер встановив обладнання, яке шкодить опорам даху: лучанам затоплює квартири (Фото)

Дах зруйновано, а люди не можуть домогтися ремонту.

Фото з фейсбук-сторінки Михайла НАХОДА,

Провайдер встановив обладнання, яке шкодить опорам даху: лучанам затоплює квартири (Фото)

Люди живуть із проблемою вже 10 років

«Працюємо над вирішенням проблеми аварійного даху на Львівській 63. Ситуація дійсно критична, сніг і дощ заливає горище і далі усе тече в квартири. Якщо терміново не розпочати ремонт, то на верхніх поверхах жити буде неможливо», - повідомив у фейсбуці депутатат луцької міської ради Михайло Наход.

Люди мають жити в нормальних умовах, а не під загрозою затоплення квартир після кожного дощу.

Політик повідомив, що спільно з керівниками департаменту ЖКГ, управляючої компанії «ЖКП №2» та колегами депутатами провели чергову зустріч з мешканцями будинку. Дискусія була гарячою, багато звинувачень та претензій, небажання мешканців нижніх поверхів брати участь у співфінансуванні ремонту, байдужість бізнесу, що працює на першому поверсі, незрозуміла позиція провайдера, що має обладнання на горищі, яке завдає шкоди опорам даху... але в результаті наблизились трохи до вирішення проблеми.

 

 

Реклама Google

Читайте такожПрацівниця Волинського управління лісомисливського господарства представила виставку картин

 

 «Капітального ремонту мешканці вирішили, що «не потягнуть», бо це буде орієнтовно 10 тис. грн. з квартири, а поточний ремонт може бути цілком під силу (це десь по 2 тис. з квартири). Вирішили розпочати підготовку документів для ремонту 1-го і 2-го під'їзду, далі на черзі 7-й. Як депутат від цього округу і мешканець цього мікрорайону гарантував свою допомогу і підтримку мешканцям та ЖКП №2. Люди мають жити в нормальних умовах, а не під загрозою затоплення квартир після кожного дощу», - написав Михайло Наход на своїй сторінці у фейсбуці.

 
 

 

Telegram Channel