Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Рівненських волейболісток не тренуватиме одеський наставник

Максим Пархоменко вже не є головним тренером клубу.

Фото пресслужби РОФВ Рамана Цапука.

Рівненських волейболісток не тренуватиме одеський наставник

Прес-служба рівненської Регіни заявила, що Максим Пархоменко вже не є головним тренером клубу. Керівництво командою здійснюватиме наставник дубля рівнянок Сергій Тимчак

Цю інформацію підтвердила пресслужба Рівеннської обласної федерації волейболу.

«Керівництво волейбольного клубу Регіна-МЕГУ відмовилося від співпраці з головним тренером Максимом Пархоменком через розбіжності в підходах до роботи за деякими пунктами контракту. Сторони домовилися, що Пархоменко покине пост головного тренера, після двох тижнів роботи з командою. Також вирішено, що до кінця сезону 2020/2021 командою буде керувати тренер Вищої Ліги – Сергій Тимчак, вже на правах виконуючого обов'язки головного тренера Суперліги», – йдеться у повідомленні прес-служби команди.

На «Фіналі чотирьох» Кубка України, де «Регіна» здобула бронзові нагороди, командою керував помічник головного тренера Сергій Тимчак.

Нагадаємо, що співпрацю з білоруським фахівцем Петром Хілько «Регіна-МЕГУ» припинила 10 лютого за його ініціативи.

Реклама Google

В нещодавніх матчах за п’яте місце Суперліги України командою керував Сергій Тимчак, який раніше займав пост помічника головного тренера.

На «Фіналі чотирьох» Кубка України, де «Регіна» здобула бронзові нагороди, командою керував помічник головного тренера Сергій Тимчак.

Читайте також: Чемпіонат Рівненщини з хокею виграла «Славута»

Перед матчами плей-офф із запорізькою «Орбітою» команду очолив Максим Пархоменко, який раніше працював з одеськими чоловічими командами «Заваіром» (2018-2019) та «Політехніком-Одеса» (2019-2021).

Нагадаємо, що регулярний чемпіонат України 2020-2021 рівнянки завершили на шостому місці, а у боротьбі за півфінал поступилися запорізькій «Орбіті» (0:3, 3:2, 0:3). Зараз «Регіна-МЕГУ» грає у матчах за 5-6 місце Суперліги, де перемогла житомирське «Полісся-ШВСМ» та зрівняла рахунок у серії.

Telegram Channel