Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
На кордоні з Білоруссю введено суворі обмеження

Cкупчення військової техніки на кордоні немає.

Фото із сайту volyn.com.ua.

На кордоні з Білоруссю введено суворі обмеження

Адже в сусідній країні, за 60 кілометрів від України, проходять навчання «Запад 2021» за участі російських військових

Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін запевняє, що загострення і скупчення військової техніки на кордоні немає, все працює у штатному режимі, ситуація контрольована, і ми готові до будь-яких можливих викликів.

Не дозволяється рух транспортних засобів та осіб дорогами, які відсутні в реєстрі.

Попри це, у Березівській, Старосільській, Висоцькій, Миляцькій, Локницькій та Зарічненській територіальних громадах і на півночі області запровадили додаткові обмеження.

З метою захисту нацбезпеки з 12 квітня до 31 грудня 2021 року з 22-ї вечора до 6-ї ранку забороняється, зокрема, проведення різного роду робіт (крім сільськогосподарських, з обов’язковим, завчасним інформуванням) у смузі 100 метрів від прикордонних знаків.

Реклама Google

Не дозволяється рух транспортних засобів та осіб дорогами, які відсутні в реєстрі, чи їх стоянка на узбіччях доріг між лінією держкордону та пунктами пропуску, здійснення будь-яких польотів легкомоторних літальних апаратів, квадрокоптерів та інших безпілотників. Водіям автомобілів, начальникам поїздів і провідникам вагонів не можна підвозити в контрольований прикордонний район і вивозити з нього осіб без документів.

Читайте також: Путін і Лукашенко чотири години проговорили в Москві

Введені обмеження погоджені з головою Рівненської ОДА, обласним управлінням СБУ та поліції.

Ірина ПАСІЧНИК

Telegram Channel