Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Жінка за 31 рік народила 22 дитини

«Такої розкоші за гроші не купиш».

Фото із сайту resfeber.ru.

Жінка за 31 рік народила 22 дитини

Особливий випадок Один із синів цього великого сімейства вже просив батьків зупинитися

У 46–літньої британки Сью та її 50–літнього чоловіка Ноеля Редфорда за роки спільного життя народилося 11 дочок і 11 синів (одне немовля було мертвим). Перша дитина у подружжя з’явилася у 1989–му, а остання зовсім недавно — у 2020–му. Загалом пані Редфорд перебувала у стані вагітності понад 800 тижнів. Про свої будні жінка постійно розповідає, ведучи сторінку в Instagram–блозі.

Нині Редфорди живуть у колишньому будинку для людей поважного віку, розрахованому на 10 осіб. Троє їхніх дітей уже досить дорослі, щоб жити самостійно, але в домі все одно мало місця.

Один із синів Сью і Ноеля жартома просив батьків зупинитися. «Мені здається, що у нашому будинку вже не вистачає вільного місця. Врешті–решт зупиніться!» — сказав 13–річний Джош.

Синочок–первісток у них з’явився, коли Сью було лише 14. За законами Англії та Уельсу інтимні стосунки з дівчиною, що не досягла 16 років, заборонені. Однак є виняток: ув’язнення не буде, якщо секс між неповнолітніми був за згодою. Хоча одружились вони лише через чотири роки, коли вже молода мама була вагітною вдруге. До речі, від самих Сью і Ноеля батьки відмовилися одразу після їхнього народження…

Загалом пані Редфорд перебувала у стані вагітності понад 800 тижнів.

Щоправда, Редфорди зізнаються, що не мріяли про настільки багатодітну родину: «Думали зупинитися вже на трьох». І коли на світ з’явився дев’ятий малюк, то батько сімейства навіть наважився на вазектомію — чоловічу стерилізацію шляхом перев’язки сім’явивідних проток. Проте буквально через пів року передумав і зробив зворотну операцію (на відміну від кастрації при стерилізації функція яєчок зберігається). І процес поповнення родини запустився з подвоєною енергією…

Останні пологи у Сью тривали аж 10 годин, а найшвидше зі всіх своїх дітей жінка народила доньку Бонні — лише за 12 хвилин. Щоправда, при 17–й вагітності немовля було мертвим…

Глава сімейства Ноель має власну кондитерську, яка тимчасово закрилася через пандемію. Однак він налагодив онлайн–продаж випічки, завдяки чому доходи зросли більш ніж удвічі.

Будні Сью зовсім не прості. Жінка кілька разів на день прибирає квартиру. Величезна проблема — прання. Їй довелося придбати промислову пральну машинку на 18 кілограмів.

Редфорди щодня випивають більше десяти літрів молока і з’їдають чотири буханки хліба. Їм потрібно 80 йогуртів, три тюбики зубної пасти і 24 рулони туалетного паперу на тиждень. Але вони не скаржаться.

Реклама Google

«Діти — це наша розкіш. Цього не купиш за гроші», — стверджує батько сімейства.

Читати також: «Жінки заслуговують різних квітів. Ти достойна троянд», – волинянин своїй дружині

Володимир ГРИСЮК, segodnya.ua

Telegram Channel