Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Які заходи у Луцьку відбуватимуться на Великдень

Куди піти на Великдень у Луцьку.

Фото із сайту Перший.

Які заходи у Луцьку відбуватимуться на Великдень

Великодній тиждень у Луцьку, як завжди, обіцяє бути багатим на різноманітні події.

В обласному центрі відбудеться традиційний Етнофестиваль «Великдень у Луцьку» та творчий проєкт «Великодня майстерня». Також мистецькі акції, проєкти, фестивалі, концерти, майстер-класи, народознавчі та етнографічні години, заходи спортивного спрямування, великодні гаївки та конкурси, презентація-ярмарок виробів народних промислів, медової продукції та святкова торгівля, інформують на сайті Луцької міськради.

Реклама Google

В Палаці учнівської молоді онлайн-марафон «Великоднє яйце — невід’ємний атрибут святкування Великодня», а в закладах освіти — тематичні заняття та заходи, виставки, майстер-класи та години спілкування на тему великодніх звичаїв та традицій, флешмоби.

Кажуть свято потішить лучан та гостей міста різноманітною культурною програмою, фестивалем спорту та ярмаркою виробів народних промислів

Також відбудеться міжнародний онлайн-марафон «Великодні історії», благодійні акції для дітей з сімей, які потребують особливої соціальної підтримки, а також просвітницькі та святкові заходи для соціально незахищених мешканців громади.

Детальніший перелік заходів можна переглянути тут. 

Читати також:  Більшість українців не планують йти до церкви на Великдень, – опитування

Джерело: Луцька міська рада.
Telegram Channel