Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Горохові розцвітають сакури (Фото)

Пуп’янки все сміливіше дивляться на людей

Фото Лесі Влашинець.

У Горохові розцвітають сакури (Фото)

Ніжні пуп’янки дуже-дуже боязко горнуться першими пелюстками до замилуваних людських поглядів

Холодно ж іще, бо травень ще не щедрий на по-справжньому весняне тепло. Однак, схоже, він не стримає всесильного потягу цвіту до сонечка й ось-ось і горохівчани та гості міста любуватимуться квітучими екзотичними деревцями у всій їхній красі.

Реклама Google

Минулоріч скверик на зеленому моріжку невтомний у завзятті мер покликав садити  керівників багатьох організацій та установ міста. Вони охоче пристали на цю пропозицію й тепер, напевне, кожен із гордістю спостерігає за деревцем, посадженим своїми руками.

Читайте також:  На Гнідавському цукровому заводі починають виробляти цукор із тростини

Японські вишеньки й десятки інших екзотичних дерев та кущів прижилися в центрі міста й біля водойми, названої місцянами Смалевим озером,  рік і два роки тому. Такий подарунок усім свого часу на багато років зробив Горохівський міський голова Віктор Годик.

До слова, минулоріч скверик на зеленому моріжку невтомний у завзятті мер покликав садити  керівників багатьох організацій та установ міста. Вони охоче пристали на цю пропозицію й тепер, напевне, кожен із гордістю спостерігає за деревцем, посадженим своїми руками.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ

 

 

 

 

 

Фото автора


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel