Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Любешівка – призерка конкурсу польської поезії

Софія Веремійчик вивчає польську як другу іноземну в Любешівському ліцеї.

Фото novezittya.in.ua.

Любешівка – призерка конкурсу польської поезії

Свої знання польської мови та декламаторські здібності від Любешівщини продемонстрували четверо дівчаток-десятикласниць

Стали відомі результати декламаторського конкурсу «Полум’яний ангел Волині», який 10 травня провело Товариство відродження польської культури ім. Юліуша Словацького в Кременці. Серед призерів – і юна любешівка, повідомляє газета «Нове життя».

До участі залучали школярів з міст та селищ Тернопольщини, Рівненщини та Волині. Свої знання польської мови та декламаторські здібності від Любешівщини продемонстрували четверо дівчаток-десятикласниць.

Софія Веремійчик зайняла третє місце у старшій віковій категорії. До слова, це вже вкотре в цьому ж конкурсі дівчина стала призеркою.

Зокрема, Софія Веремійчик зайняла третє місце у старшій віковій категорії. До слова, це вже вкотре в цьому ж конкурсі дівчина стала призеркою. Вона вивчає польську як другу іноземну в Любешівському ліцеї, а також відвідує заняття суботньо-недільної польської школи, що діє в селищі при відділенні Товариства польської культури на Волині ім. Еви Фелінської.

Реклама Google

Конкурс відбувався дистанційно, тож у 20-х числах квітня надсилали відео з виступами учасників, розповіла вчителька польської мови Юлія Харитонюк. Також зазначила: Дипломи та пам’ятні сувеніри організатори надішлють не лише лауреатам, а й усім учасникам.  

Telegram Channel