Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Луцьку освітні заклади стають яскраві та стильні завдяки європейцям (Фото)

Відремонтовані об’єкти стають окрасою cвоїх мікрорайонів.

Фото з фейсбук-сторінки Ігоря Поліщука.

У Луцьку освітні заклади стають яскраві та стильні завдяки європейцям (Фото)

В обласному центрі Волині продовжуються роботи з капітального ремонту фасадів та дахів, проведення термомодернізації шкіл та садочків у рамках спільного з НЕФКО проекту «Енергоефективність в громадських будівлях міста Луцька»

Проєктом передбачається утеплення фасадів, дахів, заміна вікон та дверей на енергозберігаючі, встановлення ІТП, ізоляція трубопроводів, модернізація системи освітлення. Про це інформує Луцький міський голова Ігор Поліщук.

 

 «Цьогоріч зробимо комплекс енергозберігаючих заходів у дев’яти садочках та одній школі. Учора оглянули хід робіт з термомодернізації закладів дошкільної освіти № 9, 10, 32 та 33, НВК № 10, - зазначив мер.

Садочки та школи яскраві та стильні. Відремонтовані об’єкти дійсно стають окрасою cвоїх мікрорайонів.

– Це колосальний проєкт. Просто на очах відбувається перетворення наших шкіл та садочків. Вони стають комфортнішими, естетично привабливішими, енергоощадними.

Реклама Google

Основним ефектом вказаних заходів є суттєва економія енергоносіїв, щонайменше 30%, що дасть змогу зекономити кошти міського бюджету.

 

Садочки та школи яскраві та стильні. Відремонтовані об’єкти дійсно стають окрасою cвоїх мікрорайонів.

Читайте такожУ громаді на Волині оголосили конкурс проєктів для шкіл

Окрім естетичного ефекту після термомодернізації, діткам та усім працівникам садочків значно тепліше й коміортніше у приміщеннях. Теж саме стосується й шкіл», – йдеться у дописі на фейсбук-сторінці Ігоря Поліщука.

 

 НЕФКО – міжнародна фінансова організація, заснована у 1990 році урядами п'яти Північних країн: Данії, Ісландії, Норвегії, Фінляндії та Швеції. Основна мета - позитивно впливати на довкілля. 

Telegram Channel