Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Аварійну школу в Луцькому районі добудують

Заклад загальної середньої освіти в селі Грем’яче сягає площею 1900 квадратних метрів.

Фото із сайту volynnews.com.

Аварійну школу в Луцькому районі добудують

Навчальний корпус Грем’яченського ліцею Цуманської селищної ради, що на вулиці Грушевського, 60 у селі Грем’яче Луцького району, мають намір реконструювати

Селищна рада вже оголосила на платформі Prozorro тендер на розроблення проєктно-кошторисної документації та проведення її експертизи. Пропозиції від учасників прийматимуть до 17 травня, передає ІА Волинські новини.

Очікувана вартість розробки проєкту реконструкції навчального закладу становить 300 тисяч гривень.

Очікувана вартість розробки проєкту реконструкції навчального закладу становить 300 тисяч гривень.

Згідно з тендерною документацією, проєкт має передбачати реконструкцію наявного приміщення, добудову до нього навчальних класів і кабінетів, добудову харчоблоку та актового залу, добудову спортивного блоку та будівництво твердопаливної котельні для опалення приміщень школи.

Реклама Google

Будівництво мають здійснювати в дві черги.

Проєктно-кошторисна документація має бути готова до 30 вересня 2021 року. Після цього стане можливим оголошення тендеру на самі роботи. Профінансувати їх планують за залишки освітньої субвенції.

Читайте також: У селі на Горохівщині закривають школу (Фото)

Заклад загальної середньої освіти в селі Грем’яче сягає площею 1900 квадратних метрів. Він розрахований на 120 учнівських місць.

Нагадаємо, приміщення ліцею збудоване в 1932 році. Частина будівлі дерев’яна. Опалення – лише пічне. У школі немає внутрішньої вбиральні, їдальні, спортзалу та актового залу, а також кабінетів фізики та хімії. Із 2013 року заклад визнано аварійним.

Telegram Channel