Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Померла молода дівчина, яка після ДТП у Польщі два місяці боролася за життя

Настя вранці не прокинулася. Щирі співчуття рідним та близьким.

Фото із сайту segodnya.ua.

Померла молода дівчина, яка після ДТП у Польщі два місяці боролася за життя

Поруч з Анастасією протягом усього часу була мама

Померла 27-річна Анастасія Кочеткова з Кам'янця-Подільського, яка після ДТП з українським автобусом в Польщі тривалий час перебувала у лікарні у тяжкому стані і вже проходила реабілітацію. Моторошна аварія з автобусом «Познань-Херсон» сталася 6 березня.

Про це 17 травня повідомило «Сьогодні».

За інформацією видання, дівчина після ДТП протягом двох місяців перебувала у польській лікарні. Медики боролися за життя дівчини, і нібито вона навіть одужувала. Але, на жаль, померла у лікарні Перемишля. Причини смерті медики поки не називають.

 Цю ж інформацію підтвердила в соцмережах подруга Анастасії та колишня колега Альбіна.

Сьогодні наша прекрасна дівчинка Анастасія Кочеткова пішла до Господа.

«Настя вранці не прокинулася. Щирі співчуття рідним та близьким», - написала дівчина.

В офіційній групі у Мережі, де волонтери публікували інформацію про лікування Анастасії та збирали кошти на її лікування та реабілітацію, також повідомили про смерть дівчини. Зазначається, що після аварії дівчина проходила лікування та реабілітацію в клініці у Польщі. Вона перенесла кілька операцій і вже мовляв починала ходити та розмовляти. Поруч з нею увесь цей час була мама.

Реклама Google

«Сьогодні наша прекрасна дівчинка Анастасія Кочеткова пішла до Господа. Наші щирі співчуття родині. Траур. Дуже жалобно. Подробиць поки що немає. Дозвольте нам сумувати з родиною», - сказано в повідомленні.

Також у спільноті пишуть, що 14 травня Настю знову ушпиталили до лікарні. Раніше у неї була діагностована гостра кишкова непрохідність і днями повернувся біль в нижній частині живота, що супроводжувався температурою.

Читайте також: На Волині в пожежі загинув чоловік

«Вона була наприкінці квітня в лікарні і була зроблена механічна чистка ... Ми думали що цей етап вже за нами. Але... Знову повернувся біль в нижній частині живота, що супроводжується температурою. І всі заняття з реабілітації були припинені», - йдеться в дописі.

Нагадаємо, аварія сталася близько другої години ночі 6 березня біля міста Ярослав (місцевість Кашице, Підкарпатське воєводство) у Польщі. Водій автобуса «Познань-Херсон» не впорався з кермуванням, пробив огорожу й злетів з естакади на узбіччя. Автобус перевернувся. У салоні перебувало 57 громадян України.

 
Telegram Channel