Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Алкомаркет Vintage пропонує кращі напої зі всього світу

Кожен покупець без зусиль підбере собі відповідну пляшечку.

Фото Vintage.

Алкомаркет Vintage пропонує кращі напої зі всього світу

Алкогольні напої мають попит в усіх куточках нашої країни. До того ж, щоразу більше покупців вважають, що краще робити покупки онлайн без відвідування відповідних маркетів і бутиків

Приміром, кількість покупців в інтернет-магазині Vintage збільшується з кожним днем. Адже алкомаркет пропонує поціновувачам алкоголю безліч переваг. Розглянемо їх детальніше.     

Переконливий асортимент

Загальна кількість найменувань алкогольних напоїв, представлених в інтернет-магазині Vintage, перевищує 3000 наймувань вин. Кожен покупець без зусиль підбере собі відповідну пляшечку. В алкомаркеті можна придбати напої з усіх куточків світу. У тому числі Японії, Канади, Чилі, Австралії, Вірменії, Нової Зенландії, Куби, а також країн Старого Світу. Асортимент магазину включає традиційні і екзотичні напої на будь-який смак.

 

Тільки оригінальні напої

Інтернет-магазин Vintage пропонує тільки оригінальні ліцензовані напої високої якості. Весь товар алкомаркету сертифікований. Будь-який покупець може звернутися до менеджера за документальним підтвердженням і отримати його для вивчення. З перших днів роботи Вінтаж співпрацює тільки з перевіреними постачальниками, які піклуються про репутацію своїх продуктів.

Привабливі ціни

У інтернет-магазині Vintage можна придбати елітні напої без грабіжницьких націнок і переплат. Ціни на алкоголь порадують навіть покупця з дуже скромним доходом. Крім того, в алкомаркеті діють численні акції і знижки, з якими покупки стають ще економнішими і приємнішими. Постійні покупці стають учасниками бонусної програми і отримують накопичувальну знижку при кожному оформленні замовлення.

Зручний каталог

Каталог інтернет-магазину Vintage ретельно продуманий так, щоб шопінг був максимально простим і комфортним. Відкривши потрібний розділ і скориставшись відповідними фільтрами, покупець зможе швидко підібрати собі пляшечку за смаком. На кожній сторінці представлена уся необхідна інформація, включаючи виробника, рік виготовлення і основні характеристики напою.

Допомога професійного сомельє

Якщо покупець не може визначитися з вибором або ж хоче почути компетентну думку щодо характеристик і особливостей напою, він може скористатися безкоштовною допомогою професійного сомельє.

Доставка алкоголю

При замовленні в Київ, Дніпро або Харків покупку одержувачеві доставить кур'єрська служба. Середній термін 24-48 годин. За доставку товару по регіонах відповідає Нова Пошта. Середній термін – 2-5 днів. Якщо загальна вартість замовлення вища 500 гривень, доставка для покупця стає безкоштовною.

Telegram Channel