Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Затримали луцького лікаря, який продовжував займатись сутенерством, незважаючи на засудження за такий злочин

Вдома у фігуранта поліцейські провели санкціоновані обшуки.

Фото поліції Волині.

Затримали луцького лікаря, який продовжував займатись сутенерством, незважаючи на засудження за такий злочин

Зловмисник продовжував займатись сутенерством, незважаючи на засудження за такий злочин

Припинили злочинну діяльність оперативники міграційної поліції Головного управління Національної поліції в області спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції за процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури. За цим фактом триває кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального Кодексу України.

53-річний лучанин, працівник однієї з лікарень, пропонував потенційним клієнтам жінок для надання оплатних сексуальних послуг. 

Встановлено, що 53-річний лучанин, працівник однієї з лікарень, пропонував потенційним клієнтам жінок для надання оплатних сексуальних послуг. Грошова винагорода становила від 800 до 1,5 тисячі гривень, в  залежності від віку жінок, які надавали такі послуги. Окрім того, чоловік домовлявся про місця зустрічей та бронював готелі й сауни.  За злочинну діяльність із кожного клієнта лучанин отримував свою частину грошової винагороди – від  300 до 500 грн.

Реклама Google

У  рамках реалізації матеріалів кримінального провадження поліцейські провели два санкціоновані обшуки за місцем проживання фігуранта.

Нагадаємо, лікар «Луцького клінічного пологового будинку» займався сутенерством, підшуковуючи повіям клієнтів на вулиці Рівненській. Також чоловік, окрім сутенерства, займався продажем амфетаміну. За свої послуги зловмисник брав 200 гривень, натомість повії отримували по 800.

Зловмисника затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового тримання, згодом йому оголосили підозру за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України, а сьогодні суд обрав запобіжний захід – домашній арешт.

Зазначимо, що у вересні 2020 року фігурант уже був засуджений за вчинення аналогічних злочинів: поліцейські задокументували кілька епізодів організації сутенерських послуг та збуту амфетаміну. Тоді суд призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 3 роки.

Читати також:  Гола жінка потрапила в прямий ефір українського телеканалу (Відео)

 

 

Джерело: Поліція Волинської області
Telegram Channel