Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Синоптик розповіла, якою буде погода на Волині на вихідні

А з понеділка знов дощі...

Фото ТСН.

Синоптик розповіла, якою буде погода на Волині на вихідні

Хмари, дощі, грози, сонце і нарешті несміливе потепління вже гримуються перед вихідними

5 червня циклон, який зсунувся із Приазов'я за наші межі, все одно закидатиме дощі у східні області України, у прилеглі центральні, на південний схід. У навколокарпатських областях атмосферний фронт із заходу спричинить дощі, в горах - помірні зливи.

Про це пише у фейсбуці синоптик Наталія Діденко.

На Волині, Рівненщині, Тернопільщині, Хмельниччині, у більшості північних областей, у Вінницькій та значній частині Черкаської областей, на Одещині та Миколаївщині суттєві опади не очікуються. 6 червня пройдуть періодичні дощі практично повсюди в Україні. Подекуди до дощів приєднається гроза та шквал.

На Волині, Рівненщині, Тернопільщині, Хмельниччині, у більшості північних областей, у Вінницькій та значній частині Черкаської областей, на Одещині та Миколаївщині суттєві опади не очікуються. 

Температура повітря впродовж суботи-неділі обіцяє бути комфортною, у денні години +18+23 градуси. Хіба що завтра, 5-го червня у східній частині буде свіжіше, +15+19 градусів.

У столиці вихідними буде приємно тепло, максимальна температура повітря 5-6 червня ошиватиметься біля +20-ти градусів. Понеділок принесе в Україну знову багато дощів. Проте це вже буде наступна серія нашого серіалу

Читайте також:  Укрзалізниця запустила 11 поїздів до Чорного і Азовського морів

Джерело: Фейсбук
Telegram Channel