
Волинянин Петро на службі.
«Якби лишився вдома, то робив би ковбасу. А тут — «ковбасимо» ворога», – волинянин про службу в ООС
Змінив життя і не шкодує
— Якби лишився вдома, то робив би ковбасу. А тут — «ковбасимо» ворога! — розповідає 24-річний військовослужбовець з Волині Петро. У його словах немає натяку на жарти.
Молодий чоловік в цивільному житті здобув спеціальну освіту в царині харчової промисловості. Власне, є фахівцем з організації виробництва м’ясо-ковбасних виробів. Але працювати за цивільною спеціальністю йому не надто кортіло, і він використав можливість змінити життя, уклавши контракт зі Збройними Силами.
Зараз час особливо небезпечний. Буяє «зеленка». А це значить, що ворог активізується. І треба бути удвічі пильнішим. Але хай лишень сунуться
Нині Петро з товаришами виконує завдання у складі одного з підрозділів операції Об’єднаних сил. Розповідає, що праця воїна-піхотинця нелегка й виснажлива. Доводиться і з лопатою попрацювати — чистити окопи. І годинами спостерігати за ворожими позиціями. І боєкомплект на собі тягати. Та й багато чого іншого робити, аби підрозділ завжди перебував у готовності до відбиття нападу противника.
— Зараз час особливо небезпечний. Буяє «зеленка». А це значить, що ворог активізується. І треба бути удвічі пильнішим. Але хай лишень сунуться — пригостимо так, що добавки не буде кому просити! — каже він.
Читайте також: Волинянин переробив стартовий пістолет у вогнепальну зброю

