На Поліссі розпочався чорничний сезон
Ягоди поки ще кислі
У північних районах Рівненщини уже охоче діляться світлинами нового врожаю в інстаграмі. Про це пише «Рівне вечірнє».
Сезон «на вареники» теж можна вважати відкритим, — зауважують користувачі соцмереж і припускають, що через кілька днів розпочнеться масова заготівля ягід.
Перші світлини чорниць вже показали в інстаграм-спільноті «Типове Зарічне», але зазначають: чорниці ще кислі, бо не дозріли.
Сезон «на вареники» теж можна вважати відкритим, — зауважують користувачі соцмереж і припускають, що через кілька днів розпочнеться масова заготівля ягід.
Нагадаємо, 11 людей отруїлися після святкування випускного.
- Сезон «на вареники» теж можна вважати відкритим, — зауважують користувачі соцмереж і припускають, що через кілька днів розпочнеться масова заготівля ягід. Чорниці дають заробітки для місцевого населення. Люди називають ці ягоди «чорним золотом Полісся», хоча й скаржиться на їхній тяжкий збір, кажуть, що це «каторжні роботи».