Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Що віщують зорі

Подивимося, подивимося...

Ілюстрація uznayvse.ru

Що віщують зорі

Гороскоп на 28 червня — 4 липня

ОВЕН.

Вам потрібно зібрати волю в кулак та завершити важливий проєкт. Зате ви зможете добре заробити. Настає слушна мить для конкретних дій, відповідальних кроків та інших доленосних подій. У вихідні займіться особистим життям. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

ТЕЛЕЦЬ.

Щоб ваші проблеми з діловими партнерами не повторилися, необхідно засвоїти уроки з минулих помилок. Почуття власної переваги перешкоджає повноцінному спілкуванню з колегами. Не упустіть момент для просування кар’єрними сходами. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

БЛИЗНЮКИ.

Досить удалий період у плані кар’єри та кохання. Можуть зробити привабливі ділові пропозиції. Зараз настав час виконання бажання, вирішення проблеми, що давно турбує вас. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

РАК.

Може завершитися важливий етап у вашій кар’єрі, і ви одержите дуже вигідну пропозицію про підвищення по службі. Тим більше, що ви повні сил і енергії й самі можете вирішити будь–яку проблему. У вихідні можливі різкі зміни настрою. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ЛЕВ.

Не виключене розчарування в комусь із близьких людей, тож краще вчасно зняти рожеві окуляри. Ідеальний час для того, щоб зайнятися підготовкою й реалізацією серйозних планів. Особливо цікаві ідеї вас можуть «відвідати» у вихідні. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

ДІВА.

Можливі певні труднощі, перед якими не варто відступати. І тоді можна розраховувати на успіх. Гарний час для підбиття певних підсумків і для початку відпочинку. Уникайте романтичних зустрічей. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ТЕРЕЗИ.

Ви лідер, і це відчутно допоможе вам добитися свого. Необхідно проявляти терпіння й завзятість, тоді перешкоди перетворяться на пил, який просто віднесе вітром. Тиждень багатий на події. Не забувайте про своїх рідних. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

СКОРПІОН.

Настає час серйозних змін, причому до кращого. Не тримайтеся за застаріле. Ваш авторитет росте. Не тільки співробітники, але навіть і керівництво піде вам назустріч. Успіх буде супроводжувати вас і в кар’єрі, і у коханні. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ.

Будь–яку ситуацію потрібно оцінювати максимально реалістично. Навіть якщо вона зовсім не вписується в рамки ваших уявлень про можливе. Намагайтеся розрахувати свої сили, не давайте нездійсненних обіцянок. У вихідні можливі стреси й конфлікти. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

КОЗЕРІГ.

У вас проявляться виняткові здібності до доведення своєї роботи до досконалості. Так що чекайте похвали від начальства. Не здумайте брехати й приховувати щось важливе, таємне стане явним. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ВОДОЛІЙ.

Постарайтеся вирішувати посильні для вас завдання, не перенапружуйтеся. Є ймовірність, що вимоги до вашої роботи можуть бути завищені, постарайтеся знайти компроміс з колегами і начальством. Вдалий час для встановлення дружніх контактів і зав’язування корисних знайомств. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

РИБИ.

Ймовірний професійний зліт і успіх. Багато наболілих проблем вирішаться спокійно, навіть з якоюсь легкістю. Опирайтеся на свій досвід, здатність прорахувати події та прийняти стратегічно вірне рішення. Уникайте стресових ситуацій і нових знайомств. Вихідні краще провести на природі. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — четвер.

Реклама Google

Читайте також: Чого не вистачає для щастя дружині найбагатшого чоловіка на планеті?.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel