Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
У Луцьку масштабна ДТП за участю чотирьох авто (Фото)

Винуватець аварії був п’яний.

Фото Патрульної поліції Волинської області.

У Луцьку масштабна ДТП за участю чотирьох авто (Фото)

Сьогодні, в пообідню пору, волинські патрульні отримали повідомлення про аварію за участі чотирьох автомобілів на вулиці Глушець

Поліцейські, які прибули на місце події, встановили, що водій Mercedes-Benz GLK 220 не вибрав безпечної швидкості, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем Mazda CX-5. Останній, своєю чергою, за інерцією здійснив зіткнення з Mercedes-Benz Vito, а той – з Volkswagen Crafter. Про це інформує Патрульна поліція Волині у фейсбуці.

В автопригоді ніхто не травмувався, лише автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

У винуватця патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

У винуватця патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння у присутності двох свідків, однак не погодився з результатом. А огляд на стан сп’яніння у медичному закладі показав, що водій дійсно перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

 

 На керманича поліцейські склали адміністративні матеріали за ст.124 Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч.1 ст.130 Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Реклама Google

Зауважимо, за січень-травень на території Волинській області зареєстровано 24 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, з них 2 ДТП з постраждалими, в яких 2 особи травмувалися.

Читайте такожВ’язень-втікач з Рівненщини намагався зґвалтувати дитину із сусідньої області (Відео)

Водії, будьте відповідальними, не сідайте за кермо у стані сп’яніння та не наражайте себе й інших учасників дорожнього руху на небезпеку.

 

Telegram Channel