Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Олег Лужний готовий очолити луцьку «Волинь»

Отакої!

Фото sport.ua

Олег Лужний готовий очолити луцьку «Волинь»

Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає

Керівництво луцької «Волині» готове вдатися до послуг «важковаговика» українського футболу, легендарного в минулому футболіста Олега Лужного.

Попередні перемовини з фахівцем уже відбулися, і він, за інформацією з надійних джерел «Спортивки», готовий взятися за справу. Єдина умова від Олега Лужного – серйозність намірів лучан і можливість належним чином доукомплектувати колектив, щоби він наступного сезону виконав головне завдання та вийшов в українську прем’єр-лігу.

Єдина умова від Олега Лужного – серйозність намірів лучан і можливість належним чином доукомплектувати колектив, щоби він наступного сезону виконав головне завдання та вийшов в українську прем’єр-лігу.

Лужний добре знайомий з луцьким футболом. Ще на зорі кар’єри він виступав за місцеве «Торпедо» (1985-1988), згодом неодноразово долучався до місцевих футбольних процесів. Останнім офіційним місцем роботи Олега Лужного була сімферопольська «Таврія», яку він покинув 2013-го року. 2016-го з’явилася інформація, що він очолив львівські «Карпати», однак згодом через непорозуміння з Петром Димінським таке працевлаштування знаменитого львів’янина скасували…

Реклама Google

Читайте також: Столичним Хрещатиком крокує хода на честь Дня кримськотатарського прапора.

Telegram Channel