Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
На Волині горіла столярна майстерня

На щастя, загиблих та постраждалих немає.

Фото - ілюстративне.

Фото зі сайту newch.tv.

На Волині горіла столярна майстерня

У період 22 – 28 червня підрозділами пожежно-рятувальної служби області здійснено 24 виїзди на гасіння пожеж

27 червня о 02:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у цегляній пилорамі з столярною майстернею на вулиці Партизанській с. Гораймівка Колківської громади Луцького району.

За повідомленням направлено чергове відділення 6-ої державної пожежно-рятувальної частини м.Ківерці Головного управління ДСНС України у Волинській області та працівників місцевих пожежних охорон  с. Гораймівка, с. Красноволя і смт Колки.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

По прибуттю до місця пожежі вогнеборці встановили, що пожежа виникла в приміщенні столярної майстерні. Пожежу локалізовано о 04:17 та ліквідовано о 04:47. Загиблих та постраждалих немає. Вогнем пошкоджено покрівлю, деревообробні станки, побутовий компресор, ручний інструмент та стіни. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

27 червня о 14:49 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу на околиці села Воля Ковельська. На місце події було направлено рятувальників 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Волинській області міста Ковель. По прибуттю було встановлено, що горить легковий автомобіль. Вогнеборці о 15:09 ліквідували загоряння.

Ймовірна причина пожежі:  несправність електричної системи.

Реклама Google

 28 червня о 19:52 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу цегляного житлового будинку на провулку Миру в с. Піщане Камінь-Каширського району.

На місце події було направлено працівників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Волинській області м. Камінь-Каширськ та працівників місцевої пожежної охорони с. Піщане. Завдяки швидким та оперативним діям бійців ДСНС пожежу вдалося локалізувати о 20:21, а о 20:46 ліквідувати. Ймовірна причина пожежі: коротке замикання електромережі.

Джерело: ГУДСНС України у Волинській області
Telegram Channel