Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Шевченко: Ніхто не хотів програвати, тому дотягли до такої драми

«Я вдячний всім людям, які прийшли підтримати. Ми це чули».

Фото УП.

Шевченко: Ніхто не хотів програвати, тому дотягли до такої драми

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував матч збірної України проти Швеції в 1/8 «Євро-2020»

Його слова наводить УП: «Грали дуже добре, цікавий футбол вийшов, ніхто не хотів програвати, тому дотягли до такої драми, до кінця»

«У нас немає проблем з нестандартними рішеннями. Я думаю, ми знали з перших хвилин, як команда повинна і буде грати. Ми знали, ким її можемо підсилити. Той план, який був розроблений, він спрацював», - сказав також тренер.

Я вдячний всім людям, які прийшли підтримати. Ми це чули.

«Я вдячний всім людям, які прийшли підтримати. Ми це чули. Приїхала також моя сім'я, мої діти, тому я дуже хотів домогтися цього результату. Я вдячний своїй команді за сили, які вони витратили, за героїзм на полі, який вони продемонстрували. Я хочу ще подякувати нашому президенту, він вчора подзвонив і підтримав команду..», - додав він.

Реклама Google

Щодо майбутнього матчу у чвертьфіналі «Євро-2020» Шевченко сказав, що «буде важкий матч, ми знаємо, з ким ми граємо (зі збірною Англії – ред.), тому зараз є трошки часу порадіти, а завтра вже будемо вилітати в Рим і почнемо підготовку».

Збірна України в додатковий час обіграла команду Швеції з рахунком 2:1 та вперше в своїй історії вийшла в 1/4 Чемпіонату Європи з футболу.

 

Telegram Channel