Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Україна в шоці: боксер Олександр Хижняк сенсаційно віддає олімпійське «золото»... (Відео)

Ех, Саш, як так?

Фото із сайту lb.ua.

Україна в шоці: боксер Олександр Хижняк сенсаційно віддає олімпійське «золото»... (Відео)

Впевнено ведучи після двох раундів, у третьому Олександр Хижняк пропустив лівий боковий удар в голову від бразильця – і впав...

26-річний полтавський боксер Олександр Хижняк на прізвисько Танк перемагав на чемпіонатах світу та Європи, а 7 серпня мав шанс і виграти Олімпійські ігри-2020! І все йшло до того.

Але на його шляху став  23-річний бразилець Геберт Соуза (Геберт Віліан Карвальо да Консейсау Соуза)...

Впевнено ведучи після двох раундів, перебоксовуючи суперника і  в третьому, Сашко пропустив лівий боковий від бразильця – і впав. Рефері миттєво зупинив бій. Бразилець від щастя плакав і дякував Богу за такий несподіваний подарунок, коли, здавалось, він вже не має шансів на перемогу. 

Бразилець від щастя плакав і дякував Богу за такий несподіваний подарунок, коли, здавалось, він вже не має шансів на перемогу. 

Нагадаємо, в півфіналі Ігор-2020 бразилець Геберт Соуза з рахунком 4:1 здолав Гліба Бакши, уродженця Сімферополя, який з 2010 по 2014 рік був членом різних збірних України, а потім переметнувся під російський прапор.

Саша Хижняк же в 1/2 фіналу Олімпіади в Токіо буквально вигриз перемогу в бою з філіппінцем Еуміром Марсялем, якому програв перші два раунди поєдинку...

Реклама Google

Кількома годинами раніше сьогодні порадували нас ще українські дівчата на токійському водному каналі, де 24-річна уродженка Івано-Франківщини Людмила Лузан і 23-літня житомирянка Анастасія Четверикова вибороли «срібло» у веслуванні на каное серед жіночих дуетів на дистанції 500 метрів.

Тепер Україна має 16 медалей, але найвищої проби – лише одна, ще 5 срібних і 10 бронзових. І це лише 41-е місце на цей момент.

Читайте також у нас: «Скабєєва на «Росія 1» влаштувала істерику через «золото» Беленюка (Відео)​».

Telegram Channel