Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
На Волині вдячні земляки організували учасникам фольклорного колективу шикарний відпочинок

Відпочинок вдався на славу!

Волинь-нова

На Волині вдячні земляки організували учасникам фольклорного колективу шикарний відпочинок

Учасники народного аматорського фольклорного колективу «Василиха» та зразкового аматорського фольклорного колективу «Василинка» НД «Просвіта» села Смоляви, що на Горохівщині, вже традиційно, крім артистичних виступів у різноманітних концертних заходах, здобуття призових місць в обласних і всеукраїнських конкурсах, звикли весело проводити час у широкому дружньому колі

Талановитим соловейкам неодноразово випадало бувати на озері Світязь. Нещодавно ж учасники творчих колективів та працівники НД «Просвіта» села Смоляви й клубу села Зеленого відвідали розкішну місцину поблизу Рівного Sofiya Aqua.

Реклама Google

 

 За неповторність співанок, завжди щедро збагачених фольклорним обрамленням, артистів цінують слухачі, захоплюються їхнім життєлюбством та енергійністю. Не дивно, що серед місцевих мешканців знаходяться охочі долучитися до організації дозвілля своїм улюбленцям. Як завше, активному відпочинку на території аквапарку фінансово посприяв знаний добродійник,  засновник СФГ «Нива» Анатолій Маслічук. Необхідний для поїздки транспорт не лише надав, але й сів за його кермо підприємець, депутат Берестечківської міської ради Віталій Юзефко. Оскільки бажаючих відвідати базу відпочинку зібралося понад чотири десятки, кермувати ще одним автобусом погодився водій Микола Томорокса.

– Відпочинок вдався на славу! – пораділа за «Василих» і «Василинок» завідувачка НД «Просвіта» села Смоляви Любов Фіщук.

– Відпочинок вдався на славу! – пораділа за «Василих» і «Василинок» завідувачка НД «Просвіта» села Смоляви Любов Фіщук, – адже саме їм разом із керівником колективів Юрієм Фіщуком, художнім керівником Лідією Бочковською, завідувачкою бібліотеки Тетяною Шкорбатюк та завідувачкою клубу села Зеленого Іриною Апончук вдалося виспівати незабутню поїздку на Sofiya Aqua.

 

  Керівники закладу культури вдячні за підтримку кожному, хто доклав зусиль для забезпечення гарного настрою юним і досвідченим артистам. Заодно впевнені, що розваги, конкурси та різноманітні майстер-класи відізвуться в свідомості дітвори найтеплішими спогадами, здатними надихати на нові творчі звершення.

Читайте також: «Стоїть палка, на палці хатка, а в хатці сто зернець…»​.

Галина ДМИТРУК.

Telegram Channel