Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
У Луцьку відбудеться забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»: як зареєструватися

28 серпня, у день забігу, відбудеться повторна реєстрація.

Фото Суспільного.

У Луцьку відбудеться забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»: як зареєструватися

28 серпня, у день забігу, відбудеться повторна реєстрація, яка триватиме впродовж години з 09:00 на Театральному майдані

За три дні на участь у Всеукраїнському патріотичному забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України!», який відбудеться у Луцьку 28 серпня, зареєструвалося 30 учасників.

Про це Суспільному розповів начальник управління у справах молоді та спорт облдержадміністрації Ігор Дмитришин.

Реєстрація учасників розпочалась 13 серпня.

Реклама Google

За словами начальника управління у справах молоді та спорту, забіг проходитиме на дистанції 1,2 км за маршрутом: Театральний майдан – проспект Волі – перехрестя на вулиці Шопена та проспекту Волі – Театральний майдан. Перед початком забігу о 9:00 відбудеться панахида за загиблими учасниками АТО/ООС.

 Забіг проходитиме на дистанції 1,2 км за маршрутом: Театральний майдан – проспект Волі – перехрестя на вулиці Шопена та проспекту Волі – Театральний майдан

Зареєструватись на забіг можна онлайн. Заявки легкоатлетів прийматимуть до 23.59 год. 24 серпня 2021 року. Зі слів Ігоря Дмитришина, якщо хтось з учасників виявить бажання присвятити забіг конкретній особі, при реєстрації потрібно вказати її ім’я, прізвище та по батькові. Після реєстрації, кожен учасник на пошту отримає листа з номером та ім’ям загиблого, за якого він здійснює забіг.

28 серпня, у день забігу, відбудеться повторна реєстрація, яка триватиме впродовж години з 09:00 на Театральному майдані Луцька.

Читайте також:  На Волині судитимуть киянку за використання підробленого свідоцтва про вакцинацію від коронавірусу

Джерело: Суспільне Волинь
Telegram Channel