Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Євген Хмара розгорнув 30-метровий прапор України в Йорданії і заграв державний гімн (Фото. Відео)

Воно того варте!

Фото із сайту: glamurchik.tochka.net.

Євген Хмара розгорнув 30-метровий прапор України в Йорданії і заграв державний гімн (Фото. Відео)

Рояль віртуоза-піаніста, правда, мало не розбився на скелях

Український композитор і піаніст-віртуоз Євген Хмара в честь Дня державного прапора України та 30-ї річниці Незалежності привіз до Йорданії тридцятиметровий прапор України, а також зіграв національний гімн в стародавньому місті Петра, пише glamurchik.tochka.net.

 

 Євген Хмара розповів, як їм довелося витримувати спеку, щоб розгорнути український прапор над скелями розпеченої пустелі.

Щоб розгорнути прапор України над древнім чудом світу, нам довелося подолати пустелю, яка займає 90% Йорданії, а також спеку в 50 градусів.

Місто Петра червоне, як Марс. І вічне, як Всесвіт. Поки ми їхали на джипах по пустелі, нам здавалося, що ми першовідкривачі Марса. Щоб розгорнути прапор України над древнім чудом світу, нам довелося подолати пустелю, яка займає 90% Йорданії, а також спеку в 50 градусів. Воно того варте.

 

 Після офіційної частини Євген приїхав на йорданські скелі, щоб зіграти авторську композицію Transcendence. Однак виступ трохи не опинився під загрозою зриву. Адже рояль довелося везти на величезних джипах через пустелю й обриви.

Коли рояль вже був на місці, він мало не злетів з кручі через сильний вітер. Але нам дивом вдалося його утримати, і все закінчилося благополучно, - сказав Євген Хмара.

Реклама Google

Telegram Channel