Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Голі малолітні дівчата з жабами на плечах пройшли по селу, щоб... викликати дощ

Фото ілюстративне.

Фото Pixabay.

Голі малолітні дівчата з жабами на плечах пройшли по селу, щоб... викликати дощ

Ритуал відбувся в Індії

В одному індійському селі, що знаходиться у штаті Мадхья-Прадеш, малолітні дівчата голяка гуляли вулицями, щоб викликати дощ. Про це повідомляє «Дивогляд« із посиланням на BBC.

Шість неповнолітніх дівчат без одягу пройшлися по селу. На плечах кожної з них лежала дерев'яна палка, на якій була прив'язана жаба.

Інцидент відбувся в рамках ритуалу. Шість неповнолітніх дівчат без одягу пройшлися по селу. На плечах кожної з них лежала дерев'яна палка, на якій була прив'язана жаба. За дітьми йшли дорослі жінки та співали пісні.

На перший погляд, серед дівчат були й особи п'ятирічного віку. Вони зупинялися біля кожного будинку та збирали зерна, які потім передавали на кухню місцевого храму. Вважається, що такий вчинок задобрить бога дощу і він принесе у село опади.

Дітьми зацікавилась Національна комісія Індії з питань захисту прав дітей, яка вимагає від влади селища звіту щодо даного вчинку. В органах не отримали жодної відповіді на свій позов, тож розпочали розслідування та обіцяли вжити усіх необхідних заходів з метою запобігти у подальшому схожих ситуацій. 

Читайте також: Вперше за 80 років на Шрі-Ланці народилися слоненята-близнюки.

Реклама Google

Telegram Channel